Zvezda će imati klub u trećoj ligi!

Sjajan potez crveno-belih.

Košarkaški klub Crvena zvezda će u predstojećoj sezoni imati tim u Prvoj muškoj regionalnoj ligi Centar, a crveno-bele boje nosiće juniori i kadeti.

U pitanju je košarkaška liga koja je treća po kvalitetu u Srbiji, gde će aktuelni šampion naše zemlje razigravati mlade talente.

FOTO: lige.kss.rs

– Odobrava se nastup juniorskog tima KK Crvena Zvezda mts iz Beograda u takmičenju Prve muške regionalne lige Centar (1MRL Centar) u takmičarskoj sezoni 2021/2022. KK Crvena Zvezda mts iz Beograda u takmičenju Prve muške regionalne lige Centar (1 MRL Centar) u takmičarskoj sezoni 2021/2022 učestvuje sa igračima koji su licencirani i nastupaju u juniorskoj i kadetskoj uzrasnoj kategoriji u Kvalitetnim ligama KSS u takmičarskoj sezoni 2021/2022,u godištu i uzrasnim kategorijama, piše u odlukama KSS.

FOTO: lige.kss.rs

Ipak, rezultati koje Zvezda ostvari u ovoj ligi neće se računati, pa samim tim klub neće moći da ostvari plasman u viši rang. Ovo neće učestvovati na regularnost takmičenja, a čak će i dodatno pomoći u organizaciji lige, jer će Crvena zvezda biti 16. klub.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Rezultati KK Crvena Zvezda mts se ne računaju i bez obzira na plasman u drugu fazu (klub ne prenosi bodove u play off ili play out). Rezultati KK Crvena zvezda mts se ne računaju ni na kraju takmičarske sezone (nakon odigranog play off-a ili play out-a) tako da klub ne može ostvariti plasman u neposredno viši rang takmičenja niti može da utiče na regularnost takmičenja i prohodnost klubova u neposredno viši rang.

Hotsport.rs