Zvezda bogatija za Škota koji OBOŽAVA Crvenu zvezdu

- Čim sam se upoznao sa Crvenom zvezdom, video sam da je to klub koji ima “dušu” i automatski mi je ušao u srce - rekao je Škot

Crvena zvezda je "bogatija" za Iana Kamerona, Škota koji mnogo voli klub iz Beograda i koji će biti novi kolumnista na engleskoj verziji Zvezdinog sajta, obavili su crveno-beli.

Njegova ljubav prema crveno-belim bojama, Marakani i najboljim navijačima na svetu traje dugo.

Kroz njegove tekstove, priče i kolumne na engleskoj verziji sajta ćete biti u prilici da se bolje upoznate kako Crvena zvezda izgleda iz vizure neko ko nema dodirnih tačaka sa Srbijom, ali opet diše za klub iz Beograda. On je počastvovan zbog činjenice da će biti deo kluba.

- Presrećan sam i ponosan zbog toga što ću moći da budem od pomoći Crvenoj zvezdi. Počeo sam kao navijač Rendžersa, ali mnogo volim fudbal i što sam više ulazio u taj svet, počeo sam da širim vidike. Čim sam se upoznao sa Crvenom zvezdom, video sam da je to klub koji ima “dušu” i automatski mi je ušao u srce. Počeo sam da pratim sve vezano za klub, da se informišem i sad mogu da kažem da sam veliki navijač beogradskih crveno-belih - ističe Kameron.

foto: FK Crvena zvezda

Ian je rodom iz Glazgova, ima 66 godina, a na prvu Zvezdinu utakmicu došao je još 2004. godine. Penzionisao se sedam godina kasnije, a onda i preselio u Srbiju, a od tada ne propušta mečeve Zvezde i svakodnevno dokazuje ljubav i odanost prema crveno-belim bojama.

O tome govori i činjenica da svake godine kupuje sezonske ulaznice i sa tribina daje podršku crveno-belima.

Espreso