Zvezda bi mogla da proda još jednog stranca, odluka je na treneru

Konačna odluka je na treneru Dejanu Stankoviću, interesovanje iz Emirata postoji.

Dolaskom Radživa Van la Pare iz Hadersfilda porasla su očekivanja navijača Crvene zvezde. Od premijerligaškog napadača očekivalo se da na terenu pravi razliku, ali se nije uklopio. Navijači su mu brzo okrenuli leđa.

Van La Para je dobio drugu šansu u Crvenoj zvezdi i nalazi se na pripremama sa ekipom na Kipru, a kako saznajemo postoji opcija da napadač napusti Ljutice Bogdana. Čeka se konačna odluka trenera Dejana Stankovića, koji je imao dovoljno vremena da ‘snimi’ učinak Holanđanina u Pafosu.

Još jedan test sledi igračima Zvezde u ponedeljak. Krilni igrač nije imao ni mnogo vremena da pokaže šta ume, na terenu je proveo svega 445 minuta, te je meč protiv Arisa idealna prilika da pokaže šta ume.

Novi trener seče, mada postoji interesovanje iz Emirata za Van la Paru. Radi se o pozajmici do leta sa opcijom kupovine na kraju sezone. krilni igrač ima staž u Engleskoj i solidan učinak, ali ostaje da se izvagaju naredni koraci.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ekipa se u utorak vraća iz Pafosa i već u petak planirana je selidba u Antaliju, a prvi test je zakazan protiv Arke (Poljska). Ostaje da se vidi da li će se na spisku putnika naći i letnje pojačanje crveno-belih.

FOTO: FK Crvena zvezda

Hotsport.rs