Zvezda bi mogla da bude kažnjena zbog vređanja Zlatana

Jedina tačka dnevnog reda odnosi se na ponašanje malobrojnih navijača na meču Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana u Beogradu

Utakmica između Crvene zvezde i Milana odigrana na stadionu „Rajko Mitić“ gledaocima će uglavnom ostati u dobrom sećanju zbog pogotka Milana Pavkova u nadoknadi vremena za izjednačenje.

To je u senku bacilo incident koji se desio tokom samog meča, kada je neimenovana osoba uputila niz uvreda na račun Zlatana Ibrahimovića.

Čelnici Crvene zvezde izvinili su se fudbaleru Milana na neprijatnosti, najavivši pritom da će počinilac biti pronađen i adekvatno kažnjen. 

Međutim, to nije sprečilo UEFA da pokrene zvaničnu istragu povodom navedenog incidenta, što je zapravo i jedina tačka na dnevnom redu za Disciplinsku komisiju, jer nigde drugde širom Evrope nije bilo ama baš nikakvih problema.

U zvaničnom saopštenju ističe se da se UEFA poziva na član 31. Disciplinskog pravilnika, a već je angažovan inspektor, koji će sprovesti celokupan proces i proveriti razloge zbog kojih su se desili nemili događaji na meču Crvene zvezde i Milana, koji je odigran 18. februara u Beogradu.

Ne pominje se kakva bi mogla da bude eventualna kazna, a UEFA je samo kratko objasnila da će se u najkraćem mogućem roku ponovo javiti sa konačnom odlukom.

Telegraf.rs