ZVANIČNO: Zvezdin “LAV” produžio ugovor! (FOTO)

Očekuje se i još jedan potpis u Ljutice Bogdana.

Milan Pavkov, Filip Stojković, Vujadin Savić i Milan Borjan su produžili ugovore u poslednjih par meseci sa Crvenom zvezdom, a tu se priča nije završila.

Danas smo nagovestili da će ugovor potpisati Branko Jovičić, što se upravo i desilo, on je produžio ugovor do 2021. godine.

Sve je potvrđeno i na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

"Na moju veliku sreću produžio sam ugovor sa Crvenom zvezdom. Sigurno će ovaj datum, kao i onaj kada sam potpisao prvi ugovor, zauvek ostati jedni od najvažnijih u životu. Zahvaljujem se stručnom štabu, upravi kluba i svim svojim saigračima. Nadam se da ćemo u budućnosti beležiti odlične rezultate. Izuzetna je čast što mi je naš najveći klub ukazao poverenje produžetkom ugovora. Ovo mi je samo podstrek da radim još više. Nadam se da ću u budućnosti opravdati poverenje, kako na terenu, tako i van njega.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u


Mogu da obećam, kao i dana kada sam došao u Zvezdu, da ću profesionalnim odnosom dati maksimum za dres koji nosim. Takođe, pozivam navijače da u što većem broju dođu da nas podrže na premijeri u 2019. godini. Subota, 16. februar, od 16 sati, vidimo se na Marakani"
, rekao je on.

Ni ovo nije bilo sve od Crvene zvezde na Sretenje.

Očekuje se i još jedan potpis, Marko Gobeljić bi svakog trenutka trebalo da potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom, a radi se o ugovoru do 2022. godine, kako je preneo "Mozzartsport".