ZVANIČNO! Zvezda sredila jako bitan potpis

Produžetak saradnje sa mladim igračem nameće pitanje sudbine i preostalih bisera Crvene zvezde kojima sa završetkom sezone na izmaku ističe ugovor sa šampionom Srbije

Ono što je najavio Mozzart Sport formalno je završeno danas na stadionu Rajko Mitić. Talentovani štoper Aleksandar Lukić potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine.

Defanzivac koji se u aktuelnoj sezoni ustalio u dresu IMT-a imao je značajan doprinos u dosadašnjoj borbi za istorijski plasman u Superligu.

Sve to je motivisalo vodeće ljude sa stadiona Rajko Mitić da aktiviraju klauzulu koja predviđa produžetak saradnje na još dve godine. Lukić je parafirao u društvu predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

Produžetak saradnje sa mladim igračem nameće pitanje sudbine i preostalih bisera Crvene zvezde kojima sa završetkom sezone na izmaku ističe ugovor sa šampionom Srbije. Na spisku fudbalera čija se obaveza prema crveno-belima završava ovog leta su Nikola KneževićMarko ĆurićDavid PetrovićStefan Despotovski i Ilija Babić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Očekuje se da će fokus među pomenutom petoricom u narednim danima biti na Iliji Babiću, igraču koji je u poslednjoj godini pred ulazak u seniorski fudbal poneo titulu najtalentovanijeg omladinca Crvene zvezde, međutim, na fudbalski napredak uticali su izostanci zbog mononukleoze i lakših povreda.

Uprkos svim preprekama, Babić je u aktuelnoj sezoni stigao da upiše minute na 26 zvaničnih duela i postigne šest pogodaka, a činjenica da je uspeo da se vrati na željeni kolosek posle nedavne povrede i izbori se za mesto startera potvrda su da je fudbalski arhitekta u vizijama kluba.

Mozzartsport