ZVANIČNO! Zvezda predstavila novo pojačanje

- Ko ne bi voleo da igra u ovakvom klubu? - poručio Ohi Omoižuanfo koji je uzeo dres sa brojem 99

Najveće zimsko pojačanje Crvene zvezde, Norvežanin Ohi Omoižuanfo zvanično je predstavljen na Marakani. Ispred crveno-belih njega je pozdravio sportski direktor Mitar Mrkela.

- Dugo smo pregovarali, prošlog leta smo ga hteli za početak sezone, ali Molde nije želeo da ga pusti. U međuvremnu je sa 27 golova postao najbolji strelac norveške lige. Po mojoj računici dao je 120 prvenstvanih golova. Došao nam je raspucan strleac - smatra Mrkela.

Prvi utisci Ohija Omoižuanfa koji je uzeo dres sa brojem 99 u Beogradu su sjajni.

- Fantastičan klub, srećan sam što sam ovde. Spreman sam da pomognem u osvajanju lige i kupa. Prvi utasak je dobar, dobro se brinu o meni, uzbuđen sam, jedva čekam da krenemo sa treninzima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pitali su ga i šta ga je privuklo u Zvezdu, te koliko golova planira da psotigne na proleće?

- Video sam istoriju kluba, rezultate u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Jedan od najvećih klubova u Evropi i ko ne bi voleo da igra u takvom klubu? Što se tiče golova, videćemo. Voleo bih da preuzmem tron od napadača Partizana - poručio je Ohi.

Sportski direktor Mitar Mrkela na kraju je prokomentarisao informacije oko pregovora sa Kristijanom Pičinijem.

- Razgovaramo sa Pičinijem. Postoji obostrana želja, razgovramo i sa Valensijom, nadam se da ćemo u narednom periodu imati Pićinija ovde pred vama - zaključio je Mrkela.

(Telegraf.rs)