ZVANIČNO! Zvezda potvrdila da Milojević napušta klub

Na njegovo mesto, očekuje se da sedne Barak Bahar, izraelski stručnjak koji je sa Makabijem iz Haife osvojio i treću vezanu titulu šampiona Izraela

Mnogo se govorilo o tome, a sada je i zvanično - Miloš Milojević na kraju sezone napušta Crvenu zvezdu.

Na njegovo mesto, očekuje se da sedne Barak Bahar, izraelski stručnjak koji je sa Makabijem iz Haife osvojio i treću vezanu titulu šampiona Izraela.

Tim povodom, oglasio se i klub iz Ljutice Bogdana, koji se zahvalio Milojeviću na svemu postignutom, i potvrdio rastanak na kraju sezone.

- Crvena zvezda iskazuje zahvalnost Milošu Milojeviću na sjajnoj saradnji i uspesima koje je postigao dok se nalazio na poziciji šefa stručnog štaba naše ekipe. Talentovani stručnjak je sa Zvezdom osvojio 34. titulu nacionalnog prvenstva i na dobrom je putu da obezbedi i duplu krunu. Verujemo da će Milojević na najlepši mogući način završiti saradnju sa našim klubom, uz osvojen Kup Srbije - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Milojević je istakao da je zahvalan klubu na ukazanoj prilici, i da mu je želja da dođe i do pehara Kupa.

- Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu – rekao je Milojević.

(Telegraf.rs)