ZVANIČNO: Zvezda poslala ponudu za ŠTOPERA iz EGIPTA!

Neće Radovan Pankov biti jedino pojačanje Crvene zvezde na početku priprema za novu sezonu. Crveno-beli užurbano rade kako bi bi se što pre ozvaničio transfer egipatskog internacionalca i velike želje Vladana Milojevića, Karima Hafeza.

Dovođenje levog beka nametnulo se kao jedan od prioriteta u letnjem prelaznom roku, pošto je kod Milana Rodića došlo do blagog zasićenja, kao i želje da se otisne u inostranstvo.

Crvena zvezda je želela da poziciju levog beka ojača domaćim igračem. Međutim, nije bilo adekvatnog rešenja. Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov je istakao da je nerealno da u ovom trenutku pojača Crvenu zvezdu, Filip Mladenović vuče repove iz prošlosti u vidu tužbe protovi kluba. Kockice su se složile Egipćaninu koji je poslednjih šest meseci proveo u Kasimpaši. Pre toga je igrao za Lans, Omoniju i Lirs.

Sportski žurnal u današnjem izdanju piše da je Hafezu poslata preliminarna ponuda sa ličnim uslovima. Odnosno da bi do kraja sedmice sve trebalo da bude poznato.


„Ako dođe, tu sam da mu pomognem. Nismo u kontaktu, ali ga se dobro sećam. Bio je praktično dete, ali sam odmah video da je tehnički jak i brz. Svi Egipćani su slični, deluju kao da su mađioničari sa loptom. Verujem da ima kvalitet za Zvezdu, ali u sportskom sektoru kluba će umeti najbolje da procene“, poručio je bivši Havezovf saigrač iz Lirsa Boban Bajković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nije to jedina novost iz Ljutice Bogdana. Iako je i posle penzionisanja Nemanje Supića Crvena zvezda dobro popunjena na golmanskim pozicijama, sportski sektor namerava da ispuni davnašnju želju.

Ozbiljno na Marakani razmišljaju da dovedu reprezentativca Srbije iz redova Radnika Nikolu Vasiljevića. Crvena zvezda je zimus za njegove usluge nudila 100.000 evra, ali do dogovora nije došlo.

Pitanje je hoće li u slučaju angažovanja Nikole Vasiljevića doći do prekida saradnje sa Zoranom Popovićem ili njegove prodaje.

Posebno što je Popović kada god je dobio šansu umesto neprikosnovenog Borjana odlično obavio posao. Pored njih dvojice crveno-beli imaju i mladog Stankovića, dokazanog u filijali Grafičaru.

mozzart