ZVANIČNO: Stigla zvanična ponuda za Luku Jovica, poznato koliko Zvezdi ide (FOTO)

Sve je češće Luka Jović "preseljen" u Barselonu, ali, tu je i Bajern iz Minhena koji neće tako lako popustiti i odustati od srpskog napadača, samo jer ga traži katalonski velikan.

Vesti iz tog grada, na naslovnoj "Sporta", javljaju da je klub sa "Nou Kampa" rešio da stavi tačku na čitavu priču i do kraja meseca sve dogovori sa Frankfurtom kako bi prvog dana letnjeg prelaznog roka nekadašnji centarfor Crvene zvezde stigao u društvo Mesija, Suareza, Kutinja, Dembelea...

Luka Jović
Luka Jović

Navodno, pored Barse i Bajerna, interesovanje pokazao i Pari Sen Žermen, međutim, teško je verovati da pored "artiljerije" kojom raspolažu Francuzi, spas u ofanzivi nalaze u našem golgeteru.

Ipak, to je to - 22 gola na 36 utakmica, majstorije na svakom koraku i interesovanje kakvo dugo nije viđeno za jednog fudbalera sa naših prostora.

Luka Jović
Luka Jović

Cena za koju će neko od velikana morati da plati iznosi minimum 60.000.000 evra, ali, poznajući današnje standarde, ta cifra lako može da premaši osam brojeva.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Medjutim, kako navode nemacki mediji, Bajern je dao zvanicnu ponudu od 56 miliona evra za talentovanog Srbina. Ukoliko Jovic pristane na uslove Bajerna Zvezdi treba ici 5% od istog transfera.