Zvanično! Njegoš pojačao Granadu, debituje protiv Real Madrida

Doskorašnji vezista Crvene zvezde četiri i po godine u Granadi

Sedmicama se „kuvalo“, poslednjeg dana prelaznog roka je ozvaničeno: 

Njegoš Petrović je novi fudbaler Granade.

Srpski vezista je tokom ponedeljka podvrgnut lekarskim pregledima i pošto je uspešno prošao sve testove promovisan je u drugog novajliju andalužanskog kluba tokom januarskog prelaznog roka, s obzirom da je početkom meseca ekipu trenera Roberta Morena osvežio Barselonin krilni vezista Aleks Koljado u formi pozajmice.

Petrovićev angažman je drugačiji. U pitanju je transfer, ugovor je potpisan na četiri i po godine, a Crvenoj zvezdi će na ime obeštećenja, prema ranijim saznanjima Mozzart Sporta, pripasti 1.600.000 evra, koje će biti isplaćene u tri rate.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bivši mladi reprezentativac naše zemlje će već u utorak biti promovisan na stadionu „Nuevo los Karmenes“, a prema informacijama sa lica mesta u kombinaciji je za nedeljni susret sa Realom u Madridu. Naravno, ukoliko na treninzima zadovolji kriterijume šefa stručnog štaba Roberta Morena.

U Granadi su se još letos opredelili da formiraju relativno mladu ekipu, uz pomoć nekoliko iskusnijih fudbalera (Horhe Molina, Karlos Baka), a Njegoš Petrović se idealno uklapa u tu fozionomiju, jer će u julu proslaviti tek 23. rođendan

Mozzartsport.com