ZVANIČNO: Napadač pojačao Crvenu zvezdu!

Na stadion "Rajko Mitić" danas je paraf na trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom stavio portugalski napadač Tomane.

Četvrto novo ime ovog prelaznog roka Tomane, pojačaće konkurenciju u napadu srpskog šampiona.

- Došao sam u najveći klub u Srbiji, velika mi je čast što sam deo ovog tima bogate istorije, koji je i prošle godine ostavio ozbiljan trag u Ligi šampiona. Daću sve od sebe da budem što bolji. Bila je velika borba oko mog transfera, tako da sam izuzetno srećan što sam danas ovde - rekao je Tomane. 

Zvezdin novi Portugalac svestan je da se od njega mnogo očekuje.- U opisu mog posla je da dajem golove. Želim da se što pre priključim ekipi, da počnem da treniram sa njima i da se uklopim, kako bih opravdao poverenje i ispunio ciljeve zbog kojih sam doveden. 

Naše četvrto pojačanje odlično poznaje istoriju Crvene zvezde.- I pre nego što sam doviđen u vezu sa Zvezdom znao sam da je bila šampion Evrope i sveta i da je klub sa velikom tradicijom. U prethodnih nekoliko meseci sam mnogo više i pratio utakmice i bodrio ekipu. Zvezda je tim koji ima naviku pobeđivanja i to mi se izuzetno dopada. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Imao je Tomane i poruku za navijače.- Želim da budem deo ekipe, da pomognem ostvarenju ciljeva i da usrećim navijače. Daću sve od sebe da postižem što više golova. Želim da se zahvalim na svim porukama koje sam od navijača dobijao za za ovo vreme preko društvenih mreža, kao i za podršku. Jasna je obostrana želja da budem ovde -

poručio je Tomane.

Crvenazvezdafk.com

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: