ZVANIČNO: Napadač napustio crveno bele za 300.000 evra (FOTO)

Priča koja je bila aktuelna tokom letnjeg prelaznog roka dobiće konačan epilog na januarskoj transfer pijaci.

Krilni fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić za vikend bi trebalo da otputuje u Belorusiju i obavi lekarske preglede pre potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa BATE Borisovim.

Bivši fudbaler Spartaka letos je odbio BATE, nije bio zadovoljan platom, a očito je verovao da će dobiti više minuta u Zvezdi. Usledio je šok, izostanak sa liste licenciranih za Ligu šampiona čime je Miliću dat jasan signal da će u januaru morati da traži novu sredinu.

Šampion Belorusije ostao je pri letošnjoj ponudi. Crvena zvezda bi trebalo da zaradi 300.000 evra na ime transfera Nemanje Milića, a pretpostavlja se da je ovoga puta sam igrač dobio nešto bolje finansijske uslove.

BATE je nakon odbrrane titule u Belorusiji krenuo u veliko spremanje tima. Klub su u prethodnih mesec dana napustili Nemanja Milunović (Crvena zvezda), Luvaga Kizito (Poli Laši), Nikolaj Signevič (Ferencvaroš) i Denis Poljakov (Ural).

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Beloruski šampion angažovao je sredinom meseca Bojana Dubaijića, a sve je izvesnije da će i drugo pojačanje BATE Borisova u zimskom prelaznom roku biti srpski fudbaler.