ZVANIČNO! Mijailović se vratio u Crvenu zvezdu

Crveno-beli dobili pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji

Kao što je i bilo najavljeno, novi fudbaler Crvene zvezde postao je Srđan Mijailović. On stiže iz Čukaričkog na Marakanu poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji.

Zvezda je tako dovela "svoje dete", igrača koji je ponikao na Marakani i kojeg je u prvi tim lansirao tadašnji trener Robert Prosinečki.

Čukarički se na svom sajtu zvanično oprostio od Mijailovića, kao i Mijailović od kluba sa Banovog brda.

Mijailović je momak za primer, zahvalni smo mu na svemu što je pružio za Čukarički u proteklom periodu. Izašli smo mu u susret, momka je veliki zvezdaš, vratio se u svoju kuću i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere – kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Odluka da se vratim u srpski fudbal i da dođem u Čukarički je bila najbolja moguća u tom trenutku. Nisam pogrešio, došao sam u sjajno organizovan klub, ostvarili smo dobre rezultate, proveo sam dve prelepe godine na Banovom brdu. Zavoleo sam sve ljude u klubu, želeo bih da im se zahvalim na svemu i nadam se da će Čukarički ostvariti svoje ciljeve u ovoj sezoni. Veliko hvala i Upravi kluba, koja mi je izašla u susret na kraju prelaznog roka – kazao je na oproštaju od belo-crnih Srđan Mijailović.

Telegraf.rs