ZVANIČNO! Marko Marin se vratio u Crvenu zvezdu

Biće "desna ruka" Mitru Mrkeli

Marko Marin, nekadašnji fudbaler i kapiten Crvene zvezde, u petak je i zvanično promovisan u novog šefa skauting službe našeg kluba.

Na novu poziciju imenovao ga je sportski direktor Mitar Mrkela kom će Marin praktično biti "desna ruka" kada su u pitanju pojačanja.

Nisam razmišljao na ovaj način dok sam bio fudbaler. Mnogo sam srećan što sam dobio priliku da u ovoj ulozi dođem u Crvenu zvezdu i da pomognem klubu. Naravno, kao i dok sam bio igrač, uvek postavljam najviše ciljeve. Mislim da u lepom trenutku dolazim u Crvenu zvezdu, što će mi dodatno olakšati da ispunim ciljeve i pomognem klubu na pravi način – počeo je Marin:

Već nekoliko meseci smo u kontaktu. Radimo zajedno i za ovaj prelazni rok tražimo prave igrače. Pomažem generalnom direktoru i siguran sam da ćemo svi biti zadovoljni i da će ovaj prelazni rok biti uspešan za nas.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dotakao se nekadašnji prvotimac crveno-belih i uspeha iz minule sezone, ali i naglasio da je cilj plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Druga dupla kruna u nizu. To je veliki uspeh. Nadam se, kao i svi navijači, da ćemo se predstojeće sezone kvalifikovati u Ligu šampiona. To bi bio veliki uspeh, da se nakon nekoliko sezona bez Lige šampiona ponovo vratimo tamo gde pripadamo. Naravno, pored toga, cilj je da i naredne sezone osvojimo sve.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: