ZVANIČNO: Luka Jović ne želi da pojača svetskog GIGANTA!

Dok igra sezonu karijere, Luka Jović (21) najčešće je dovođen u vezu sa Barselonom, koja je nekoliko puta slala svoje predstavnike na utakmice Ajntrahta i reprezentacije Srbije.

Međutim, prema informaciji iz Nemačke, selidba na Nou Kamp NIJE prioritet strelca 24 gola za Ajntraht u takmičarskoj 2018/19. 

"Luka ima mnogo ponuda, jedna od njih je Barselonina, ali on trenutno nije zainteresovan", otkrio je u razgovoru za nemački list "Bild" otac srpskog centarfora, Milan Jović.

"Luka nije siguran da li bi uopšte imao minutažu u Barsi. Istina je da Luka želi da ostane u Bundesligi i da se sa Ajntrahtom kvalifikuje za Ligu šampiona", dodao je Jović senior.

U februaru, španska "Marka" je pisala o navodnom dogovoru koji je 'Blaugrana' postigla sa efikasnim Srbijom, ali očigledno posao nije utanačen.

Za sada je sigurno samo to da će Ajntraht iskoristiti otkupnu klauzulu o dogovoru o pozajmici, čime će za (nezvanično) sedam miliona evra postati 100 odsto vlasnik Jovićevog ugovora. Naravno, to će dobro naplatiti...