ZVANIČNO: Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde potvrdio da ostaje (FOTO)

8 igrača je bilo u mogućnosti da napusti redove crveno belih ove zime.

Delije su strepele o eventualnim odlascima Vujadina Savića, Marka Marina, Milana Pavkova, Filipa Stojkovića.

Svim mukama je došao kraj jer je Vujadin potvrdio da ostaje član Crvene zvzde kao i Milan Pavkov koji je produžio ugovor na još 4 godine.

Marko Marin je takođe potvrdio kako prenosi BLIC.RS.

Marko Marin se pokazao kao jedan od najbitnijih motora ekipe iz Beograda. Njegova klasa je evidentna i on je igrač koji je imaš najviše iskustva u Evropi što se i moglo videti iz njegovih utakmica. Bio je strelac prvog gola protiv PSG-a u gostima pa tako i prvi strelac za Crvenu zvezdu u Ligi šampiona. Najbolji je asistent Zvezde pa je tako i najbolji nemački asistent u Ligi šampiona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Šteta da posle 2:1 izgubimo ovolikim rezultatom. Ušli smo u drugo poluvreme mnogo bolje i postigli gol, ali taj treći smo previše lako primili. Kada smo smanjili prednost, imali smo osećaj da možemo do izjednačenja. Oni su u tom momentu prestali da budu dominantni i sigurni u sebe. Ali posle trećeg gola, sve je bilo jasno. Ponavljamo se.-

-Ušli smo u igru sa previše respekta. Nismo igrali fudbal od samog starta. Kod primanja lopte svi smo bili preplašeni, pa smo igrali sa puno dugih lopti. Tek kada smo počeli da gubimo sa 2:0 i shvatili da nemamo šta da izgubimo, počeli smo da igramo. To moramo u budućnosti, kada budemo opet budemo igrali evropske utakmice, da promenimo – istakao je Marko Marin za ‘Blic’.


– Ne bi trebalo da se žalimo na sudiju. On možda nije bio najbolji, ali da svira neki faul Nejmaru to je normalno. To ima svuda. U Bundesligi, pa i nama u našoj ligi, jer nas više udaraju nego druge. Sudija je napravio nekoliko grešaka, ne samo kada je u pitanju Nejmar.

– Ostajem sigurno – kratko je rekao Marin.