ZVANIČNO: Evo šta će se dogoditi sa Kafuom ove zime (FOTO)

Poslednjih dana dosta toga dešava se u Ljutice Bogdana.

Pre odlaska na odmor igrač je poručio da ne želi da menja klub, a ostaje da se vidi hoće li posle priprema imati veću minutažu kod trenera Milojevića.

Nije Džonotan Kafu pokazao ni delić kvaliteta od dolaska u avgustu iz Bordoa, ali ‘karioka’ ruku na srce nije ni imao veliku minutažu i vremena da se uklopi, a u jeku takmičenja na tri fronta bio je pod kaznom. Kako saznajeHotSport saradnja će se nastaviti do isteka pozajmice 30. juna. Brazilac je pre odlaska na odmor poručio da ne želi u januaru da menja klub i da dolazi na prozivku 10. januara.

Odlučeno je da Kafu dobije novu šansu i dokaže se sa ima mesta u crveno-beloj ekipi, a testovi u Antaliji (pet mečeva) otkloniće dileme da li se bivši as Ludogoreca vratio u formu, kao kada je rešavao mečeve u dresu šampiona Bugarske u trci za trofeje. Cilj Zvezde je dupla kruna tako da će možda imati još jednog aduta od sredine februara.

Plan je da pojedinci odu i da na okupu ostane 22 igrača i golmani, što je sasvim dovoljan takmičaraki pogon za planove u narednoj polusezoni.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

HotSport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: