ZVANIČNO! Evo kad se nastavlja ABA liga

Bilo je peripetija prethodnih nedelja, ali sada nema nikakve dileme...

Na današnjoj Skupštini ABA lige doneta je odluka da takmičenje zvanično počne 2. oktobra, što znači da se već narednog vikenda vraća košarka na ove prostore!

Bilo je peripetija prethodnih nedelja, verbalnih sukoba i ratova saopštenjima, posebno Crvene zvezde i Partizana, međutim na kraju su pronađena rešenja i postignuti su dogovori da sezona počne bez ikakvih problema.

Podsetimo, prethodna sezona u ABA ligi stopirana je sredinom marta, pred poslednje kolo regularnog dela sezone, a nisu se stvorili uslovi za završetak takmičenja.

U prvom kolu će Partizan igrati protiv Borca, Mega će gostovati Igokei, Crvena zvezda putuje na megdan Ciboni, a FMP će igrati protiv Primorske, koja je uprkos finansijskim problemima ostala učesnik ABA lige.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Prisutni članovi Društva ABA j.t.d. su još jednom istakli veliko zadovoljstvo što će se posle neočekivane duge pauze utakmice ABA lige vratiti u dvorane i što su u izuzetno konstruktivnoj atmosferi napravljeni svi koraci koji su osigurali početak sezone", dodaje se u saopštenju objavljenom na sajtu ABA lige ovog popodneva.

Takođe, ovim su otklonjene prepreke da Dubravko Kmetović i sportski direktor Milija Vojinović preuzmu funkcije i praktično vode ligu.

Izabran je i novi disciplinski sudija, potvrđen je mandat Saši Pavličiću Bekiću.

Mondo.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: