ŽREB ZA KUP SRBIJE! Derbi već u četvrt finalu!?

Moglo bi sve da se "zakuva" već u četvrtfinalu ovog takmičenja

Kup Srbije polako ulazi u završnicu takmičenja, ostalo je još osam ekipa, od čega je čak šest iz Superlige.

Zbog te činjenice, ova runda donosi i dosta neizvenosti, a kako je Predsednik takmičarske komisije FSS-a, Miodrag Janković, rekao za Telegraf - možemo dobiti i "Večiti derbi" već u četvrtfinalu.

Pomalo je čudno, ali još nije poznato kada će uslediti žreb za narednu fazu takmičenja, jer kako je rekao Janković, izvlačenje parova se može očekivati u toku sledeće nedelje, ili čak one tamo kada se odigra i "Večiti derbi", a ubrzo će se znati više i o tome.

Ono što je mnogo zanimljivije je činjenica da ne postoje povlašćeni klubovi u ovoj fazi, pa bi tako već sada mogli da dobijemo novi duel Zvezde i Partizana, što je potvrdio Janković za Telegraf.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nema povlašćenih, sada svi idu u jedan 'ćup' i odatle se naizmenično vade parovi, što znači da možemo imati Večiti derbi već u 1/4 finalu - rekao je Janković.

Posle utakmice Zvezde i Radničkog i spornih penala, mnogo pitanja se postavlja i o tome šta se dešava s VAR tehnologijom i gde je u ovom takmičenju. Predsednik takmičarske komisije FSS-a je istakao i jedini slučaj u kom stvarno možemo imati VAR.

VAR-a za sada nema u takmičenju, dok ćemo videti da li će ga biti u finalu. Zavisi da li će biti potrebno, ali sigurno je da ga neće biti do tada - zaključio je Miodrag Janković.

(Telegraf.rs)