“Znam koji su mi zadaci, za mene ovde nema ničeg novog”

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Babić rekao je da zna koji su njegovi zadaci

Dodaje da veruje da će tim sve bolje izgledati kako vreme bude odmicalo.

"Za mene ovde nema ničeg novog jer sam tri godine bio ovde. Znam kako funkcionišu Mister (trener Dejan Stanković) i stručni štab, kao i klub u celini. Nemam period prilagođavanja, znam koji su mi zadaci", rekao je Babić za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Aris sa 2:1 u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Austriji, a strelac jednog gola bio je Babić.

Štoper Zvezde je naglasio da je bitno da se pripreme odrade na kvalitetan način kako bi tim na pravi način ušao u u prvenstvo i kvalifikacije za Ligu šampiona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Pokazali smo protiv Arisa, da hoćemo da igramo fudbal, da hoćemo da imamo visok procenat poseda lopte i da tako dolazimo do šansi za gol. Nema alibija, ali pripreme su u toku, noge su 'teške' i mislim da će sve još bolje izgledati iz utakmice u utakmicu", rekao je Babić.

Babić je objasnio da je po njemu najvažniji aspekat priprema uigravanje, a da su pobede dodatna satisfakcija.

"Svaka utakmica znači za samopouzdanje, pogotovo kada se dobije u ovako visokom ritmu i intenzitetu. Mislim da je na pripremnim mečevima nije najvažniji rezultat, već da se što bolje uigramo i spremimo, ali je i rezultat dodatni plus na sve to", rekao je Babić.

"Aris je kvalitetna, organizovana ekipa koja nije slučajno u vrhu grčkog fudbala, ali smo se postavili na pravi način", dodao je on.

Babić je istakao i da mu znače saveti i pohvale od trenera i stručnog štaba.

"Znam koji su mi zadaci i šta treba da radim. Sve što dobijem kao savet od se trudim da na terenu primenim. Mislim da će sve bolje izgledati kako vreme bude odmicalo. Naravno, znače mi pohvale na planu samopouzdanja i samo treba ovako da nastavimo svi zajedno",
 zaključio je Babić.

B92