„Znali smo da ostajemo bez titule ako izgubimo od Vojvodine“

Aleksandar Dragović, štoper Crvene zvezde kaže da bi njegov klub ispao iz borbe za titulu da je poražen od Vojvodine.

Dve ekipe su u 16. kolu domaćeg šampionata odigrale veoma uzbudljiv meč i Zvezda je slavila 2:1, posle preokreta.

Prvi gol na meču postigla je Vojvodina u 30. minutu, nakon što je Mirko Topić šutirao, a Dragović je loptu skrenuo u svoju mrežu.

„Dosta teška utakmica za nas, primili smo gol, mojom greškom, pa smo dosta nervozno završili poluvreme jer smo znali da ako danas izgubimo – ispadamo iz trke za titulu. Na poluvremenu smo se u svlačionici dogovorili da ćemo dati sve od sebe da okrenemo rezultat i pobedimo i hvala Bogu pogledao nas je i preokrenuli smo – rekao je Dragović za klupski sajt.

Aleksandar se u drugom poluvremenu iskupio. Prvo je Milan Pavkov u 54. minutu poravnao rezultat, a onda je Dragović u 62. postavio konačnih 2:1.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

„Znali smo koliko je teška utakmica pred nama i koliko nam ova pobeda znači. Hteo sam da odem kod navijača da proslavim pogodak, ali Srnić mi je rekao da danas postižem gol, pa sam morao sa njim i da ga proslavim. Rekao sam već da sam spreman i da igram napadača ako je to potrebno, tako da mi nije problem i da postignem gol kada je to bitno. Bog gleda sve dobro što radim, pa mi na ovakve načine vraća za moj trud“, naglasio je Dragović.

Nova.rs