“Zgroženi smo režijom meča Radnik – Partizan koju je sproveo Srđan Jovanović”

Imali su crveno-beli zamerki na račun sudije Srđana Jovanovića...

Ne stišava se bura u srpskom fudbalu. Nakon samo tri odigrana kola u Superlige Srbije u prolećnom delu šampionata mnogi klubovi su imali zamerke na račun arbitara, a sada se oglasila i Crvena zvezda.

Naime, crveno-beli su se u zvaničnom saopštenju prokomentarisali meč Partizana i Radnika iz Surdulice, koji su crno-beli rešili u soju korist rezultatom 2:1.

Akcenat je stavljen na intervenciju iz VAR sobe, kada je u 60. minutu poništen penal za Radnik.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan, pobedi i ciljano im pomogao. Često je to činio i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli. Kad god ima priliku on svojim odlukama utiče na neregularnost takmičenja i svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala - zaključili su iz tabora Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)