Žestoke KAZNE “VEČITIMA”, opet zatvaranje HUMSKE?

Pune ruke posla za Disciplinsku komisiju Fudbalskog saveza Srbije ove godine.

Kolo pre kraja sezone stigle su žestoke novčane kazne na adresu Crvene zvezde i Partizana zbog nedoličnog ponašanja navijača.

Kako prenosi "Sportski žurnal", Crvena zvezda će morati da uplati još 750.000 dinara zbog upotrebe pirotehnike na pet utakmica (Radnički, Čukarički, Partizan i Mladost), dok je Partizan zbog istih dela, ali na tri utakmice (Zvezda, Radnički i Napredak) kažnjen sa 400.000 dinara.

Kako prenosi sportski list, tu nije kraj problema za crno-bele pošto je od rukovodstva zatraženo da se do danas izjasne o uvredljivim parolama na meču protiv Vojvodine.


Podsetimo, u poslednjem kolu "ligaškog" dela utakmica između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu bila je prekinuta na petnaestak minuta pošto su gostujući navijači skandirali šovinističku pesmu "Pola Mađar, pola ustaša", dok se ista pesma čula i u 36. kolu Superlige.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"S obzirom na to da su crno-beli već jednom kažnjavani iz istog razloga zatvaranjem stadiona protiv Čukaričkog, može se desiti da Disciplinska komisija FSS i na današnjoj sednici ponovo zatvori tribine u Humskoj", piše "Sportski žurnal".

U poslednjem kolu Superlige - Partizan je domaćin Proleteru (nedelja, 18.00).

Osim na adrese "večitih", kazne su stigle i u Novi Sad, Suboticu, Niš...

Kako prenosi "Sportski žurnal", Vojvodina je kažnjena sa 30.000 dinara zbog toga što igrači nisu izašli na vreme iz svlačionica, uprkos pozivu sudije, dok Čukarički "plaća kartone" - 60.000 dinara zbog pet žutih na meču protiv Mladosti.

Kažnjen je i njihov trener Simo Krunić, zbog isključenja na meču protiv Radničkog, tako da će morati da plati 50.000 dinara, dok je za incident na istoj utakmici "rebnut" i Vidak Bratić.

Pomoćnik Nenada Lalatovića će platiti kaznu od 15.000 dinara, dok je za pet hiljada više kažnjen Predrag Rogan zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Dinama, dok je Spartak zbog toga što su njihovi navijači novčićima gađali sudiju - kažnjen 70.000 dinara.

mondo