ŽESTOKA SVAĐA U REPREZENTACIJI: Milivojević ne želi da igra (FOTO)

Teške reči i razlaz. 

Ali...

Posle Svetskog prvenstva u Rusiji odnos između fudbalera Luke Milivojevića i selektora Mladena Krstajića je "pukao".

Selektor je optužio Milivojevića da je bio u grupi igrača koja je želela da izazove puč u svlačionici "orlova" i da je to jedan od razloga što Srbija nije prošla grupu na Mundijalu.
 

Ni Milivojević nije ostao dužan, već je u javnom pismu otvoreno rekao da se Krstajić služi lažima.

"Teško je išta reći kad o vama takve laži iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku. Sujeta? Ili možda nešto drugo???", istakao je između ostalog fudbaler Kristal Palasa.

Delovalo je da Milivojević više neće oblačiti dres Srbije, barem dok je Kristajić selektor.

"Najveća čast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju, ali u ovakvim okolnostima je bolje što ne sarađujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži", naveo je vezni fudbaler.

Ali, navodno je nedavno došlo do sastanka Krstajića i Milivojevića na kojem su rešene nesuglasice. U Londonu je bila prisutna i delegacija Fudbalskog saveza Srbije.

Srbija 20. marta u Volfzburgu igra prijateljski meč protiv Nemačke, a pet dana kasnije utakmicom protiv Portugala u gostima počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Sada ostaje da vidimo da li će se na spisku za te akcije naći i ime Luke Milivojevića.

Arena