ŽESTOKA SVAĐA! “Loš i bezobrazan čovek, da nešto zna, radio bi negde”

Bivši napadač Zvezde nije želeo da ćuti

Srpski napadač, Aleksandar Pešić, ovog leta napustio je Crvenu zvezdu i otišao put Ferencvaroša, ali nije baš ostao u dobrom sećanju navijačima crveno-belih.

Praktično, Pešić iako je imao dobre rezultate, otišao je iz kluba na pomalo neslavan način.

On je zbog toga neretko davao i izjave koje pomalo unizuju Crvenu zvezdu, dok je za Informer podkast otkrio i ko ga je, kako on kaže, oterao iz Crvene zvezde.

Takođe, izuzev toga, Pešić je tokom razgovora isprozivao i Radeta Bogdanovića, bivšeg fudbalera, koji je svojim izjavama očigledno naljutio napadača Ferencvaroša, koji nije želeo da mu prećuti tako nešto.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pa je samim tim nazvao Bogdanovića i lošim čovekom.

Po meni loš je čovek, bezobrazan i osetio je šta prolazi u javnosti. Kad ga sretnem to ću mu reći u lice. On ima karijeru iza sebe, ali osetio je šta naš narod voli. On izađe i kaže za Avramovića košarkaša da celo leto trenira, a fudbaleri su sa njihovim starletama po Mikonosu. Ko si ti da pričaš o svemu tome, da si toliko pametan, pa neko bi te pozvao da radiš. Što te neko ne zove da budeš trener, zašto nisi selektor. Ne možeš ti da izađeš na RTS i da ponižavaš ljude. Daje izjave da bi kupio poene, ako ga nisu zvali ovde, što ga nisu zvali u Južnoj Koreji. Ne možeš ti da izađeš i za nekog kažeš da je drvo.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: