“Željno iščekujemo početak sezone”

"Željno iščekujemo početak sezone"

Zvezda će u prvom kolu, 12. avgusta, na pomoćnim terenima iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" dočekati Brodarac

Omladinci Crvene zvezde priveli su kraju letnje pripreme, i željno iščekuju početak nove sezone, koji je zakazan za 12. avgust, a novi trener crveno-belih juniora, Nenad Milijaš zadovoljan je do sada urađenim.

- Prošlo je više od mesec dana od kada sam preuzeo ekipu. Imali smo vremena da se međusobno upoznamo. Radili smo visokim intenzitetom prvo pripremajući se u Beogradu, pa potom u Vrnjačkoj Banji i ispunili smo cilj koji smo postavili tokom priprema. Zadovoljan sam kontrolnim mečevima, ali najbitnije je da smo odlično trenirali. Znamo da se u Crvenoj zvezdi uvek gledaju golovi, ali ipak smo igrali prijateljske utakmice na kojima smo pokušali da prikažemo segmente igre sa treninga. Važno je da su momci davali sve od sebe, kao i da su napredovali iz duela u duel - počeo je Milijaš.

U okviru generalne probe crveno-beli su savladali Honved rezultatom 0:3, a mladi strateg otvoreno ističe da je tim spreman za početak Omladinske lige Srbije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Utakmica u Mađarskoj je zaokružila kompletan rad pred početak sezone. Sigurno da smo spremni za start prvenstva, a upravo kroz mečeve u Omladinskoj ligi Srbije ćemo se spremati za Ligu šampiona koju željno isčekujemo. Igrači su svesni u kom klubu igraju i ciljeva koji su postavljeni. Tim je sastavljen od mladih fudbalera i ovo je bila promena za njih, dolazak novog trenera. Najbitnije da smo napravili sjajnu grupu, sa dobrom atmosferom. U ovim godinama greške su sastavni deo fudbala, dolazi često do pada koncentracije, mnogo više nego kod prvotimaca. Apostrofiram da je svaki pojedinac na terenu dao maksimum, kao i da ćemo dati sve od sebe da otvorimo takmičarsku godinu na najbolji mogući način - taključio je Milijaš.

Zvezda će u prvom kolu Omladinske lige Srbije, 12. avgusta, na pomoćnim terenima iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" dočekati Brodarac.

(Telegraf.rs)