Željko Pantić isprozivao Terzića zbog Južnog Vetra

- Mađija je stigla i do TV serije, dobar glas se izgleda daleko čuje, a onaj drugi izgleda još dalje - napisao je Pantić

Poznati novinar i veliki navijač Partizana Željko Pantić podelio je na svom Instagram profilu objavu koja je podigla mnogo prašine.

Naime, on je indrektno prozvao Zvezdana Terzića, da je lik Vaja Đurašinovića iz poluarne serije "Južni vetar" insipraisan upravo generalnim direktorom Crvene zvezde. 

- Štuca li doktor iz Arizone dok gleda ovu seriju? Treba li mu vode? Mađija je stigla i do TV serije, dobar glas se izgleda daleko čuje, a onaj drugi izgleda još dalje - napisao je Pantić uz sliku Ljube Bandovića koji u pomenutoj seriji tumači lik crnogorskog kriminalca koji žari i pali beogradskim podzemljom.

https://www.instagram.com/p/B-VEjZLh9Nf/

Posebno upečatljiva je bila scena kada Vasilije Đurašković razgovara sa italijanskim mafijašem o fudbalu, spominjući da je vlasnik OFK Beograda i da je svojevremeno prodao Aleksandara Kolarova u Laciju, što je Pantić iskoristio da poveže Terzića sa njim, pošto je alfa i omega Zvezde bio prvi čovek Romantičara dugi niz godina i upravo je on taj koji je prodao sadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije u rimsku ekipu.

Espreso