Želite jeftiniju kartu za Bajern? Evo i kako

Uoči utakmice Kupa Srbije sa Mačvom, koja se igra sutra od 18 časova, zvezdaši će imati pogodnost da, uz kupljenu kartu za ovaj meč, dobiju popust od 20% na cenu ulaznice za utakmicu Lige šampiona protiv Bajerna.

Od sutra pa sve do utakmice Crvena zvezda – Bajern, koja je na programu u utorak 26. novembra, svaki navijač koji priloži kupljenu kartu sa utakmice Kupa Srbije protiv Mačve, može da kupi ulaznicu za utakmicu sa Bajernom:

Cena pojedinačne karte za duel sa Bajernom, uz priloženu ulaznicu sa meča protiv Mačve je:

Sever: 3.600 dinara;

Jug: 3.600 dinara;

Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 9.000 dinara;

Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 9.000 dinara;

Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 11.000 dinara.

Podsećamo vas da ulaznice za meč protiv Mačve možete kupiti danas, od 10 časova do 18 sati, kao i u sredu, na dan utakmice, od 10 sati do početka meča. Plaćanje karata za Ligu šampiona na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno tri rate za kreditne kartice Banke Inteza. Popust se ne može ostvariti na bazi besplatnih ili sponzorskih ulaznica.

Sezonci i članovi kluba imaju pravo na kupovinu četiri ulaznice sa popustom. Klub je učinio sve da omogući navijačima na tribinama da naprave pravi crveno-beli spektakl i da na krilima njihove podrške prvotimci Crvene zvezde ostvare dobar rezultat u duelu koji može da im otvori put do osmine finala Lige šampiona!

Hotsport.rs