Želimo tri boda, nije bitno kako ćemo ih osvojiti

Trener Zvezde istakao da će težiti da ekipa bude efikasna koliko to može u ovom trenutku

Tri boda su najbitnija, način na koji ćemo stići do njih nije bitan. Rekao sam i pred utakmicu koju smo igrali protiv Voždovca da me ne zanima da li će biti lepo ili ružno, na kraju je bilo lepo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Mladosti iz Lučana u 28. kolu Superlige.

- Dosta zavisi i od dana, protivnika i još mnogo faktora. Težićemo ka perfekcionizmu, lepoti, efikasnosti, ali i 1:0 donosi tri boda. Ne postavljam sebi mnogo pitanja kako će to da izgleda, želim samo da to budu tri boda i ništa drugo me ne zanima - istakao je Stanković za klupsku TV.

Zvezdin trener poručio je da nije zacrtao cilj da njegova ekipa postigne 100 golova, nego da osvoji prvenstvo.

- Nije mi to bitno, bitno mi je da ova generacija bude upamćena po onome što će ostaviti iza sebe, da li će to biti golovi, pobede, titule se broje. Titula je nešto zbog čega ulaziš u istoriju Crvene zvezde, na taj način se upisuješ zlatnim slovima u istoriju kluba, to će se pomenjiti, kao što se pominju titule osvojene godinama unazad, svi uspesi Crvene zvezde ostvareni u decenijama za nama - rekao je Stanković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

On je ponovio više puta rečeno da mu nedostaju navijači, ali da je siguran da su ponosni na njegov tim.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 19 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)