“Želim gol protiv Partizana”

Moja najbolja partija u Zvezdi nije krunisana na pravi način, a mislim da ćemo u drugom delu sezone pokazati moć – kaže defanzivac crveno-belih.

Vreme leči rane, a jedan evropski poraz je mnogo teško pao Marku Gobeljiću i slika eliminacije od Olimpijakosa u Atini ‘sporo bledi’. Ipak, od subote se kreće u novu misiju sa ciljem da treća titula uzastopno bude obojena u crveno-belo.

– Ostaje žal koliko smo bili blizu da nastavimo u Ligi Evrope, a kada smo igrali sa Ludogorecom, video sam kod njih elan da budu spremni za megdan sa Interom. Mi smo ih pobedili posle mog pogotka, što je dobro za samopouzdanje da nastavak sezone bude pod konac – rekao je Gobeljić.

Neke stvari obeleže boravak u klubu.

– Plasmani u Ligu šampiona i igranje sa gigantinma su nešto posebno, a meni lično je krivo što moja najbolja partija u Zvezdi nije krunisana na pravi način. Sreća nas je pratila u Salcburgu i sa Jang Bojsima, ali nije bila naš saveznik treći put.

FOTO: FK Crvena zvezda

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Otvaraju se nova poglavlja sa novim trenerom Dejanom Stankovićem.

– Sledi glancanje forme, a u suštini smo spremni za pohod na novu titulu i mislim da ćemo u drugom delu sezone pokazati moć. Ima drugačijih zahteva, taktike… Jedva čekamo da krene borba.

Bodovna prednost uliva sigurnost.

– Ne osvrćem se na tabelu, već na teren, na kome u svakom megdanu treba da jurimo uspehe. Moja uloga u dva pravca je nešto poksebno, saradnja sa ostatkom ekipe je pod konac.

Na kraju, pored uspeha ekipe postoji i lični plan.

– Da postignem još neki gol iz drugog plana, a neka jedan bude u derbiju sa Partizanom. Do tada su u fokusu Čukarički i Vojvodina dve dobre ekipe – rekao je na kraju razgovora Gobeljić.

Hotsport.rs