“Želim da odem iz Zvezde, verujem da mi niko neće postavljati prepreke”

Prvotimac Crvene zvezde kaže da mu je san da zaigra u Seriji A

Odigrao je Aleksandar Dragović nekoliko odličnih sezona u dresu Crvene zvezde, ali došlo je vreme da produži negde dalje. Barem je to njegova želja.

U razgovoru za austrijski list "Krone Cajtung" poručio je da mu je boravak u Beogradu bio pun pogodak, ali da mu je isto tako veliki san da zaigra u Seriji A.

Gledano po uspešnosti, prelazak u Beograd je bio pogodak. Ne možete da zamislite ništa lepše od osvajanja titule u Srbiji sa Crvenom zvezdom. Znate koliko imam blizak odnos sa dedom i babom. On je bio veoma srećan što sam potpisao za njegov omiljeni klub i još osvojio titulu - rekao je Dragović.

Potom je istakao da bi želeo da napusti klub, iako ima još godinu dana ugovora do kraja.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Došlo je vreme za promenu. Želim da odem. Igrao sam u Švajcarskoj, Ukrajini, Nemačkoj, Engleskoj i Srbiji, a moj davnašnji san je italijanska Serija A. Moto 'staro ali dobro' se i dalje računa i voleo bih da tamo zaigram. Zaista sam dve godine dao sve za ovaj klub. Verujem i nadam se da mi niko neće postavljati prepreke i da će moja želja za promenom biti shvaćena i prihvaćena - istakao je Aleksandar.

Beč je dom Aleksandra Dragovića. Tamo su porodica i prijatelji. Tamo će se i vratiti, pitanje je samo da li u Austriju iz ovog grada ili će opet u inostranstvo.

Naravno, to je aspekt koji ne ignorišem. Ali kao što sam rekao, još imam samopouzdanja da provedem nekoliko godina u inostranstvu - rekao je Dragović.

(Telegraf.rs)