ŽELE GA PO SVAKU CENU: Evropski VELIKAN pokušava dovesti JOVELJIĆA (FOTO)

U mladom golgeteru crveno-belih vide izlaz iz krize.

Fudbalski klub Bordo se nalazi u ozbiljnoj krizi, godinama nije uključen u borbu za titulu i pitanje je kada će sledeći put uopšte biti  u mogućnosti da parira najvećima u Francuskoj.  Politika kluba je da se okrenu mladim igračima, koji su jeftinija akvizicija, pa da se oko njih izgradi ekipa koja će u budućnosti igrati ozbiljniju ulogu. Prema informacijama tamošnjeg portala Merkata Bordoa, centralna figura u tom novom timu bi mogao da postane Dejan Joveljić.

https://twitter.com/girondindins/status/1108212217122566145

Ovaj portal saznaje da čelnici Bordoa vide mladog napadača Crvene zvezde kao potencijalnu zvezdu francuskog fudbala, pa su dali treneru Paulu Souzi odrešene ruke da na leto uđe u razgovore sa Beograđanima oko transfera.

– Ljudi koji rukovode ovim klubom su mi dali priliku i vreme da sam vodim projekat podmlađivanja tima onako kako smatram da treba. Imaju potpuno poverenje u mene. Ne pričam samo o novcu, pošto Bordo nije u situaciji da potroši u jednom prelaznom roku 60.000.000 evra. Gradićemo tim postepeno, u skladu sa realnim mogućnostima – kazao je Souza u intervjuu za L’Ekip.

Bordo i Zvezda su ove zime već uspostavili kontakt, pošto su crveno-beli kupili od Francuza desnog beka Milana Gajića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Srbijadanas