“Zbog Zvezde sam imao problem u Zagrebu, za ova 3 kluba ne bih navijao ni za milione”

Otkrio je Argentinac i zašto je došao na Marakanu

Argentinski defanzivac Luis Ibanjez, koji je tokom karijere nosio dresove Crvene zvezde i Dinama, dao je jedan intervju za "Index" u kom se osvrnuo na svoju karijeru!

Jedno od pitanja bilo je i da li je imao problema u Beogradu zbog toga što je pre Zvezde igrao za Dinamo, a Ibanjez je rekao:

Ne, nikad! Jednom u Zagrebu sam imao neke verbalne probleme zbog toga što sam igrao u zvezdi, ali mislimd a su to bili neki drugi, a ne navijači Dinama. A ovde u Beogradu nikad nisam imao problema. Znam to rivalstvo, svi su mi pričali, ali ja mogu da kažem da sam ponosan što sam igrao u dva najveća kluba na Balkanu - rekao je sadašnji fudbaler Grafičara i dodao:

Znam da je mnogima smetalo što sam igrao u Dinamu, psole i u Zvezdi, ali ja živim od ovog posla. Moja cela porodica u Argentini živi od toga. I ja u tom trenutku nisam imao klub, dobio sam ponudu od Zvezde i prihvatio sam je. Znam koji su problemi bili ovde i mislim da je to neko prošlo vreme.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ja bih voleo da gledam Zvezda - Dinamo i bila bi velika čast da to doživim. Ne bih navijao ni za koga, voleo bih da uživam u fudbalu. Uvek sam govorio, ja sam navijač Boke i ona mi je u srcu, ali volim i Dinamo i Zvezdu. I sve ostale klubove u kojima sam igrao.

Na pitanje da li bi igrao u Hajduku, Ibanjez je rekao:

Ne! Imaju tri kluba za koje niakd ne bih igrao. To su River, Hajduk i Partizan. Ne bih igrao za milione, zbog poštovanja prema klubovima za koje sam igrao. U Riveru ne bih bio ni u stručnom štabu.

(Telegraf.rs)