ZAVRŠAVA SE TRANSFER!? Ljubimac Delija stiže u ZVEZDU!?

Srpski trener Vladan Milojević će ponovo raditi sa iskusnim fudbalerom, kom je oživeo kariejru promenom pozicije.I

Crvena zvezda ne krije da želi Nenada Krstičića, ali samo pod posebnim uslovima, ako on raskine ugovor sa grčkim klubom. Ekipa koju predvodi Vladan Milojević hoće da ga zadrži, barem dok ne pronađe adekvatnu zamenu za njega.

A to bi, po poslednjim pisanjima iz grčke, mogao da bude još jedan bivši fudbaler crveno-belih. Damjanu Le Taleku istekao je ugovor sa Monpeljeom, pa bi kao slobodan igrač mogao da stigne u Grčku, kod trenera koji ga je obožavao.

Upravo je francuski fudbaler bio jedan od glavnih razloga za Milojevićeve uspehe. Nakon katastrofalnog kraja sezone u kojoj je Miodrag Božović napustio klupu, Milojević je uspeo da iz Francuza izvuče maksimum. Dao mu je poverenje, pomerio ga u poslednju liniji, a Damjan je u Beogradu zablistao na poziciji štopera iako to gotovo nikada ranije nije igrao.

Od odlaska u Francusku je ponovo defanzivni vezni, a i u Grčkoj bi mogao da bude na tom mestu. Naravno, Milojević neće ignorisati njegovu polivalentnost, ali on pre svega stiže kao Krstičićeva zamena - jer je čak i Vladan govorio o odlasku!.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Svestan je AEK da povremeni reprezentativac Srbije želi da ode, pa su kontakti sa francuskim fudbalerom već počeli. Nema sumnje da bi Vladan Milojević voleo da vidi iskusnog francuskog fudbalera u žuto-crnom dresu naredne sezone. Grčki mediji već analiziraju igru Damjana Le Taleka i šta bi sve mogao da donese novom klubu, nakon što se dogovori oko saradnje

Tokom boravka u Crvenoj zvezdi saradnja Vladana Milojevića i Damjana Le Taleka je bila fantastična, kako u domaćim okvirima tako i na međunarodnoj sceni.

Ukoliko AEK i Nenad Krstičić raskinu ugovor uskoro, Crvena zvezda će pokušati da vrati veznog igrača u Srbiju. To je najavio i Zvezdan Terzić, koji je istakao i prijateljske odnose sa grčkim klubom. Krstičićeva želja nije sporna...

Mondo.rs