“Zauvek će mi nedostajati Crvena zvezda, njihovi navijači su mi pružili sve”

Lepe reči Argentinca

Ovog leta je Crvenu zvezdu napustio Luka Vildoza, argentinski košarkaš koji je stigao iz NBA lige, a koji je za jako kratko vreme osvojio srca navijača i zaslužio je epitet jednog od najboljih stranaca koji su igrali u ovom klubu.

Ipak, njegov rastanak od kluba se ne pamti po dobrom, dosta ranije je prihvatio bogatu ponudu Panatinaikosa, takođe, igrao je i dosta loše, ali, on i sada samo u superlativu govori o Crvenoj zvezdi.

On kaže da je zahvalan klubu iz Beograda.

Vratilo mi se samopouzdanje, naročito zahvaljujući periodu u Crvenoj zvezdi. Tamo sam se osećao odlično – navijači su mi pružili strast koja mi je bila neophodna, a i saigrači su mi mnogo pomogli. Zato ću im večno biti zahvalan i uvek će mi nedostajati. Sada sam ‘drugi’ igrač. Osećam se mnogo komfornije u napadu, ali i po pitanju fizičke spreme, baš sam napredovao - istakao je košarkaš koji nastupa u Grčkoj.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prihvatio je Vildoza tu ponudu Panatinaikosa i kako kaže, siguran je da je doneo pravu odluku.

Bio sam siguran da sam doneo pravu odluku prelaskom u Panatinaikos jer sam znao koje će još košarkaše dovesti. Čim je trener Ataman ozvaničio svoj dolazak, nisam imao dilemu. On je stigao sa razlogom – da stvori kvalitetan tim i vrati PAO tamo gde i pripada. Možemo da stvorimo nešto veliko, ali smo još na početku tog puta. Imamo pregršt kvalitetnih igrača, ostaje nam da se uigramo i biće onda sve u redu - kaže Vildoza.

Panatinaikos je ovog leta doveo i veliki broj novih igrača, zvezda, a Vildoza kaže da svako ima svoj ego.

Svako od nas (igrača Panatinaikosa) ima sopstveni ego, ali smo se okupili sa razlogom – da pobedimo. Koja god da je uloga košarkaša u ekipi, svako će napraviti bar po neku ‘žrtvu’ ne bismo li trijumfovali na meču, osvojili neki turnir ili ligu. To pokazuje kakvi smo mi zaista, što je uvek dobro.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: