ZAŠTO OVO NIJE BIO PENAL!? “Čemu služi VAR kada Dragovića udaraju kopačkom u glavu”

„FSS nam gura klipove u točkove“, poručio sportski direktor crveno-belih

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela oglasio se posle utakmice u Novom Sadu.

Sportski direktor crveno-belih je bio nezadovoljan suđenjem u utakmici protiv Vojvodine i apostrofirao što Zvezdi nije dobila penal u situaciji sa Aleksandrom Dragovićem.

"Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno guraju klipovi u točkove, a sve u cilju da se Crvena zvezda zaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu. Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška. Posle ponovljenog penala iz VAR sobe za našeg rivala kada je igrao u Kruševcu i niza grešaka u njihovu korist, a na našu štetu ove jeseni, svesni smo da se organizovano radi protiv Crvene zvezde", rekao je Mrkela.

Zatim, je između redova potkačio i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Nećemo nikome poručivati da se leči jer smo takav njegov odnos prema našem klubu i očekivali, ali vam poručujemo da nećemo dozvoliti da se našem klubu ponovi 'kuhinja' iz 2017, kada smo brutalno pokradeni, a našem rivalu se mnogi sklanjali uz neviđene medijske pritiske u toj sezoni. FK Crvena zvezda će dati svoj maksimum i na terenu i van terena, poštujuci sportski fer-plej, da osvoji petu uzastopnu šampionsku titulu. I u tome ćemo uspeti", zaključio je Mrkela.

Mozzartsport