Zašto Crvena zvezda ne da 150.000 evra više čoveku koji je klubu doneo milione

Krilni napadač sa Komorskih Ostrva je jedan od četvorice igrača za koje je Dejan Stanković tražio da ne idu iz kluba, ali očigledno ne bi bilo iznenađenje ukoliko Ben do kraja prelaznog roka, ili na leto, napusti Marakanu.

I sam Mrkela je potvrdio da je u pitanju raskorak po pitanju novca, što je malo čudno.

Sa Benom dugo razgovaramo. Ben traži veću platu od one koju mu je Zvezda ponudila. Nastavićemo razgovore, on je ostavio utisak i kao igrač i kao čovek. I on želi da ostane. A što se mene tiče, voleo bih da ostane do kraja karijere - rekao je Mrkela.

Čudno je u smislu da je u pitanju razlika između 100 i 150 hiljada evra - novac koji nije mali, ali svakako jeste za momka koji je toliko uradio za Zvezdu.

Ne smemo zaboraviti Benove golove u prethodnim kvalifikacijama za Ligu šampiona koje je krunisao sa dva protiv Salcburga. Dakle, doneo je milione srpskom šampionu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ben se Zvezdi do sada višestruko isplatio. Došao je iz Panioniosa za pola miliona evra i sa ta dva pomenuta gola direktno je upumpao 15 u klub iz Ljutice Bogdana. Na 77 mečeva u svim takmičenjima tresao je mrežu 42 puta i zabeležio je 18 asistencija.

Od tri gola protiv Spartaka iz Trnave u 3. kolu prethodnih kvalifikacija, Ben je dao dva gola i imao je onu asistenciju za pobedonosni gol Radonjića. Gol koji je Zvezdi obezbedio barem Ligu Evrope.

Ove jeseni je odigrao samo 13 mečeva za Zvezdu u Super ligi i postigao je devet golova. To jasno govori da je jedan od najvažnijih igrača crveno-belih.

Letos je bio na pragu odlaska, Zvezda je prihvatila dva miliona evra, ali se transfer izjalovio. Rezultat svega je neigranje Bena u LŠ zbog kašnjenja oko registracije. Tu nepravdu je nekako ostavio iza sebe, iako mu nije bilo svejedno.

Naredna nikako ne bi smela da mu se dogodi od strane Zvezde. Dati 150.000 evra više za čoveka koji je praktično doneo 15 miliona moglo bi da bude "hvala" za sve što je učinio.

Uprava je na potezu..

Telegraf.rs