Zasijao ceo stadion zbog dolaska Zvezdinog veziste

Jovičić zvanično u Rusiji

Osigurač Vladana Milojevića u istorijskoj eri u Ljutice Bogdana i zvanično je napustio Crvenu zvezdu. Branko Jovičić se posle tri sezone u Beogradu vratio u Rusiju i potpisao za Ural.

Zvezda će dobiti simbolično obeštećenje od oko 300.000 evra pošto je i tako želela da se zahvali 27-godišnjem zadnjem veznom na svemu što je uradio za crveno-bele.

A zaista je Jovičić obavio sve što se od njega tražilo, pa i više od toga. Povrede su ga doduše u više navrata usporavale taman kad bi hvatao zalet, ali nikad se on nije bunio, već je iznova i iznova ustajao i išao opet napred.

Red je dakle da se i naplati, sigurno će u Uralu zarađivati više nego na Topčiderskom brdu, a ni adaptacija ne bi trebalo da bude problem pošto je od 2015. do 2017. već igrao u Rusiji, za Amkar iz Perma.Branko Jovičić u dresu Urala

Onda ga je Zvezda dovela za 500.000 evra, Jovičić je za crveno-bele odigrao 78 utakmica, postigao tri gola, namestio još tri, da bi se sada priključio Bumbarima, kako je Uralov nadimak. Trogodišnji ugovor za popularnog Bakulu čije je ime zasijalo i na samoj Jekaterinburg areni.

Lepo ispraćen, lepo dočekan, obično bude tako kad stalno daješ sve od sebe.

Mozzartsport