Zablistao, napravio skandal pa ga Marakana videla na 15 minuta

Reprezentativac Crne Gore se vraća na mesto početaka.

Pojavio se u ekipi Sutjeske sa samo 17 godina i dominirao u crnogorskom prvenstvu, a onda je posle jednog velikog incidenta bio suspendovan na šest meseci.

Nakon toga je potpisao za Crvenu zvezdu gde je odigrao samo jedan meč, a sada je, posle uspešne karjere u Češkoj, ponovo u Nikšiću. 

Vladimir Jovović se punu deceniju posle svog debija za tim iz Nikšića ponovo vratio i zaigraće za crnogorski tim u narednoj sezoni. 

Vezista reprezentacije Crne Gore je sa Sutjeskom u prvom mandatu osvojio dve titule, a napustio je tim u aprilu 2015. godine.

HTML5 Icon

Tada je počeo da trenira sa Crvenom zvezdom, pošto je prethodno od strane FS Crne Gore suspendovan na šest meseci zbog tuče na meču protiv Budućnosti i napadanja sudije. 

Na startu naredne sezone potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, ali je za crveno-bele odigrao samo jedan meč, kada je ušao sa klupe na 15 minuta u porazu od Borca 5:1 u kupu. Bio je na pozajmicama u OFK Beogradu, Spartaku i Napretku. 

Od 2017. do sada je bio član Jabloneca, a sada se vraća u matični klub sa kojim je prema pisanjima "Vijesti" potpisao jednogodišnji ugovor. 

Mondo.rs