ZA NEPOVEROVATI! Crvena zvezda pozajmila novac Partizanu!

Otkrio priču bivši trener crveno-belih.

Večiti beogradski fudbalski rivali nalaze se u "tihom ratu". Sada je i generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić u otvorenom ratu sa selektorom Draganom Stojkovićem, a ne tako davno bilo je sve drugačije.

To je iiniciralo i podsećanje Milorada Kosanovića o vremenu kada je direktor najtrofejnijeg kluba u Srbiji bio Vladimir Cvetkovi i kada je vladalo prijateljstvo između Zvezde i Partizana.

- Cveleta nema na svetu, nigde! Svedok sam bio pozajmice Partizanu, uveče na večeri pitao: zašto dade onoliki novac Žarku Zečeviću. Mišo upamti, rekao je, Zvezda ne može da bude velika ako nije i Partizan. Viška para imamo, vratiće... nije poklon - prisetio se nakadašnji trener Zvezde.Foto: MN Press

Nekada se sve drugačije rešavalo.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ili, kad sam bio direktor Vojvodine. Sa Zvezdom smo igrali utakmicu u Novom Sadu, ko pobedi – prvak države! Uprave su bile posvađane zbog "slučaja Zjajo", Cvele me nazvao: moji bi da dođu, ali neće da mole. I, predložio: tvojima kaži da bismo došli, ja mojima da vi insistirate na našem dolasku ha, ha... E, to su bili sportski radnici. Majstori! 

Danas bi ovakvo nešto bilo ravno da predsednici Amerike i Rusije Bajden i Putin odu na pecanje i piju votku zajedno. 

Srbijadanas