Vujadin Savić stao uz Kataija i Srnića! “Zvezdaše karakteriše zajedništvo”

Nekadašnji štoper crveno-belih smatra da njegovi bivši saigrači nisu to zaslužili

Novo lice u stručnom štabu Crvene zvezde, ali dobro poznato na na najvećem srpsko stadionu, Vujadin Savić dao je opširan intervju za Telegraf u kom je govorio i o ne tako lepim scenama tokom prethodne evropske utakmice crveno-belih protiv Monaka, kada su navijači zvižducima ispratili sa terena Slavoljuba Srnića i Aleksandra Kataija.

Savić je pohvalnim rečima govorio o Srniću i poručio da će on uvek imati podršku od svih u timu.

Srna je neko ko je pravi primer svima kada je reč o odnosu prema obavezama, treninzima i ljubavi prema Zvezdi. To jako dobro znam, jer smo igrali zajedno i bili deo ekipe koja je uvela Zvezdu u Ligu šampiona. Sećam se dobro i gola protiv Kelna koji nas je doveo do toga da prezimimo u Ligi Evrope. Od mene će uvek imati podršku, i ne samo od mene, već i od čitavog tima.

Velike reči izgovorio je nekadašnji štoper crveno-belih i za Aleksandra Kataija, ali i rekao da navijače Zvezde karakteriše zajedništvo, te da se nada da se takve stvari više neće dešavati.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mislim da Sale nije zaslužio da mu iko zviždi. Koliko je samo bitnih golova dao za Zvezdu... Mislim da neću pogrešiti ako kažem da je jedan najboljih fudbalera koje je Zvezda imala u 21. veku. Smatram da su zvižduci bili nepotrebni i da nema potrebe da se na takav način "podržava" iko. Zvezdaše karakteriše zajedništvo, i kada je dobro i kada je loše i nadam se da se takve scene neće ponavljati.

Kompletan intervju sa Vujadinom Savićem možete da pročitate ovde.

(Telegraf.rs)