VUJADIN SAVIĆ NAKON DERBIJA: “Sa budalama se ne raspravljam” (FOTO)

Kapiten Crvene zvezde, Vujadin Savić, bio je vruće glave posle derbija sa Partizanom od 1:1.

Protekli derbi prošao je uz čarke, tuču, kontroverze i sporne sudijske odluke.

- Ne bih da dižem tenziju sada, kao kad su oni već dizali posle poslednjeg derbija, eto mislim da smo primili gol iz ofsajda, to možete da vidite, poništen nam je čist gol. Mislim da nisu dobili jedan ili dva crvena kartona koja su po meni bila, ne znam po vama, to vi procenuite, pišite ili nemojte. Mislim da je na kraju rezultat realan, na kraju sam i video izjavu trenera Mirkovića, sasvim korektna, tako da svaka mu čast.

- Ništa, sad imamo utakmicu u sredu, da nastavimo pobednički niz, idemo ka tituli, glave gore, u Zvezdi kad ste nikad se ne zadovoljavate nerešenim rezultatom, iako nama više odgovara nego njima, ali bože moj, na dobrom putu da idemo ka tituli.


Foto: Marko Jovanović

Nemanja G. Miletić je rekao da je ova utakmica dokaz da je Partizan bio bolji...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Pa ja ne bih njega uopšte da komentarišem, niti ikoga iz Partizana. U poslednjih pet derbija imamo pobedu i četiri remija... Ne bih da ga komentarišem.

Čarke?

- Provocirali su nas tokom čitave utakmice, pa smo morali da im odgovorimo žustro, igrali smo na našem stadionu, morali smo da im pokažemo zube da znaju gde su došli. Tako da, eto, to je sve u žaru borbe, i oni su skakali na nas, i mi na njih, to je normalno u derbiju, ovo mi je peti derbi i ovaj je mislim bilo najviše čarki, ali razumljivo je jer stanje na tabeli je takvo da su nervozniji nego mi. Ali pokazali smo zube, nećemo nikom da damo da skače na nas ovde i uvek ćemo svi kao jedan skočiti za naše drugare.

Zdjelar?

- Reagovao sam jer je celu utakmicu provocirao, ima tu i nekih drugih stvari, tako da, šta da radim.. Ne bih ni to da komentarišem. U pojedinim situacijama se nisu ponašali kako treba, tako da eto, rekoh pokazali smo zube. Ne bih samo da pod utiskom kažem nešto što ne bi trebalo, samo bih im čestitao na utakmici, i njima i saigračima. Idemo dalje, na kraju ćemo videti ko je najbolji, stanje na tabeli to najbolje govori. Ja da odgovaram Miletiću ili bilo kome iz Partizana ko je bolji, po pokazuje stanje na tabeli, skoro sve smo dobili.


Foto: Marko Jovanović

Suđenje?

Sudijske greške se dešavaju. Mi nismo oni da kukamo, kao oni posle onog derbija, gde su bili prvo poluvreme stvarno bili bolji. Dali smo gol kakav smo dali, prešla je liniju. Šta sad treba da radimo, da pričamo o ovome danas. Ne treba da se diže tenzija, neka ljudi iz kluba rade kako misle da treba. Neću da verujem da je sudija pravio namerne greške.

Osvrnuo se Savić i na kolegu sa štoperske pozicije u Partizanu, koji je imao vatreno krštenje.

- Čestitao bih malom Pavloviću na debiju, dečko je odigrao pošteno, želim mu uspehe u klubu. Međutim, mislim da je zaslužio crveni za povlačenje Boaćija, Nikolić je zaslužio crveni za udaranje Žuleta - rekao je Savić, uz još jedan osvrt na izjave iz tabora rivala.

- Ja kao kapiten i igrači nećemo da dižemo tenziju, idemo hladne glave, treba da se smiri i stiša. Ali, to su normalne čarke, pogotovo za derbi. Ali trebalo bi da se smirimo i mi i oni. Nisam srećan... Da ne bi komentarisali kao što komentarišu, taj mali Miletić levi bek i ostali. Jedva čekam i voleo bih 3 derbija, i u kupu i prvenstvu, da vidimo u direktnom okršaju ko je bolji. Ja sa budalama ne raspravljam, kada to uradiš spustiš se na njihov nivo i onda te pobede na iskustvo. Nema šta da se raspravljam sa Zdjelarom ni sa Miletićem.


Telegraf.rs