“Vučić neizmerno voli Zvezdu, ali država više para daje Partizanu!”

Generalni direktor crveno-belih pričao o mnogim temama u srpskom fudbalu

Generalni direkor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, gostovao je na Prvoj televiziji, gde je pričao o mnogim aktuelnim temama u srpskom fudbalu, a dotakao se i podrške koju crveno-beli imaju od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i da država više novca daje večitom rivalu.

Terzić se dotakao i oštre kritike Nemanje Vidića na račun čelnika FSS-a, i tom prilikom je otkrio da su svojevremeno imali razgovor gde je Vidić istakao da bi voleo da bude selektor Srbije jednog dana.

Takođe je rekao i da prema njegovim informacijama Vladan Milojević  ne razmišlja o preuzimanju mesta selektora Srbije.

Milojević je u Arabiji, ima čvrst ugovor, povoljan, ne razmišlja o reprezentaciji - rekao je Terzić, koji ističe da FSS mora da napravi ozbiljnu analizu posle neuspeha protiv Škotske.

- Teško nam je svima pao poraz od Škotske, očekivali smo prolaz na EP, u Norveškoj smo odigrali najbolje u poslednjh 15 godina. Doživeli smo veliko razočaranje, UEFA nam je dala alternativni put preko Lige nacije. 

-FSS mora da napravi ozbiljnu analizu, podvuče crtu, zašto se to nije desilo. Pre svega u utakmici protiv Škotske. Samo tri nedelje pre toga smo bili oduševljeni, igrači pokazali da mogu. Kao i u utakmici Lige nacije protiv Rusije. Protiv Škotske 80 minuta smo potrošili na terenu, psihološki nismo dobro ušli u meč - rekao je Terzić.

Terzić je još jednom naglasio da ne razmišlja o funkciji predsednika FSS i da je koncentrisan na posao u Zvezdi, a pričao je i o odnosu sa Aleksandrom Vučićem.

Njegova podrška nam znači, čujemo se, on neizmerno voli Zvzedu, ali država više daje Partizanu nego Zvezdi - rekao je Terzić.

Istakao je i da su odnosi sa Partizanom narušeni jer su čelnici kluba crno-belih imali u tome alibi za loše rezultate.

Za ljubav i mržnju je potrebno dvoje. Previše smo mali da bismo rušili tradiciju od 75 godina. Zbog svojih neuspeha loš odnos sa Zvezdom im je bio alibi pred javnosti i navijačima - zaključio je Terzić.

Telegraf.rs