Vučić digao glas! “FK i KK Partizan duguju 26 miliona evra”

Uz Partizan i FK I KK Crvena zvezda ukupno duguju oko tri miliona evra

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje ovog jutra na taleviziji Pink, a pored brojnih važnih tema dotakao se i dugovanja koja imaju najveći fudbalski i košarkaški klubovi u zemlji.

Naime, predsednik Srbije je govorio o uvredama koje trpi i potom je otkrio da najveći fudbalski i košarkaški klubovi u zemlji imaju značajna dugovanja prema državi.

- Ja sam pogrešno mislio i danas ću da govorim nešto slobodnije. Mislio sam da to ima veze sa sportom, sa tim što ja ne krijem da navijam za Zvezdu. Valjda je normalno da ne krijete to i ne lažete svoj narod. Tajani navija za Juventus, Đorđa Meloni navija za Romu, u istoj su vladi, predsednik i potpredsednik i niko sa tim nema problem. Helmut Kol je navijao za Kajzeslautern, Džon Mejdžor za Čelsi i tako dalje. Ja sam mislio da to ima veze sa sportom zbog nešto većih uspeha Crvene zvezde - istakao je Vučić i dodao:

- Onda sam shvatio da to nije to. Onda sam pomislio, možda stvarno tu ima nešto. Kada pogledate, zajedno fudbalski i košarkaški klub Partizan, duguju državi dospelih poreskih obaveza 26 miliona evra. A FK i KK  Crvena zvezda, zbog poslednje uplate fudbalskog kluba koja je bila značajna od 7.3 miliona evra, duguju, nešto manje od tri miliona evra. Onda sam p**er zato što navijačima onog kluba, ili delu navijača onog kluba, bar sam tako pomislio, zato što ih "puštamo" da ne plate, a ovi drugi moraju svi da plate. Vojvodina sada ima agilnu upravu i ona je, možda, i najzdraviji klub kod nas, kao i Čukarički i neki drugi privatni klubovi, iako ovo nije privatan klub.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telergaf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: