Vreme je za konačnu odluku, ovo je epilog!

Iskusni defanzivac je tokom zime slovio kao jedno od potencijalnih pojačanja Crvene zvezde. Evo šta je na kraju odlučio.

Zbog aktuelne situacije sa koronavirusom, do daljnjeg je odložena i sezona u fudbalskoj Superligi Kine, a slobodno vreme Duško Tošić je iskoristio za dolazak u Beograd, gde je u subotu gledao utakmicu između Čukaričkog i Crvene zvezde (0:2).


Ono što je video od crveno-belih - oduševilo ga je. To je i istakao u razgovoru za B92.


''Odlično mi izgleda Crvena zvezda, baš sam se pozitivno iznenadio. Posebno što se ne vidi razlika između domaćih i stranih igrača. Oduševili su me Rodić i dva nova 'klinca''', rekao je Tošić, misleći na Gavrića i Nikolića.


"Generalno, pobednik na Banovom brdu se nije dovodio u pitanje. Drago mi je što je Stanković pobedio na debiju, to je jako važno. Samo neka ovako nastave... Posle duže pauze odmah ovako da se krene i to protiv Čukaričkog je fenomenalno", istakao je Tošić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bilo je spekulacija da bi mogao da napusti kineski Gvangžu RF posle odlaska trenera Dragana Stojkovića Piksija i da bi mogao da se vrati u Zvezdu pred kraj karijere, ali bivši reprezentativac naše zemlje ima druge planove.


Bez obzira na sve, iz Kine mu se još ne odlazi, što je i razumljivo, imajući u vidu odlične finansijske uslove.


''Još sam u Kini, imamo sad pauzu mesec dana, pa pripreme. Sve se odložilo... Ostajem u Gvangdžuu, imam ugovor na još godinu dana i dodatnu opcionu. Nadam se da ću ostati u Kini još dve godine'', otkrio je Tošić.

sportske.net