Vošin supertalenat odbio Zvezdu i preselio se u Štutgart

Posao je završen

Saga oko talnetovanog igrača je završena. Kako prenosi MozzartSport, talentovani Jovan Milošević će uskoro postati novi fudbaler Štutgarta!

Vojvodina će zaraditi ozbiljan novac na ime obeštećenja, s obzirom na to da će novosadskom timu pripasti 1.200.000 evra, uz 12 odsto od naredne prodaje.

Ipak, čini se da je klub sa stadiona "Karađorđe" mogao da prođe i znatno bolje, s obzirom na to da je reč o vanserijskom talentu i ogromnom potencijalu. Ipak, kada se pogledaju i silne komplikacije oko novog ugovora, čini se da su Novosađani zadovoljni.

Ovo je prvi milionski transfer nekog prvotimca Voše, nakon Mijata Gaćinovića, koji je 2015. godine preko Apolona otišao u Ajntraht iz Frankfurta, za 1.250.000 evra. Milionski transfer imao je i Srđan Babić, koji je za okrugo milion, potpisao za Real Sosijedad.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, interesovanje za mladog fudbalera pokazala je i Crvena zvezda, sa kojom se Milošević dovodio u vezu, ali ipak, čini se da su u Ljutice Bogdana "izvisili" za novog bisera srpskog fudbala.Play Video

(Telegraf.rs)