VODI SE RAT! FSS upozorio Partizan zbog “sramnog” videa

Reagovao je Savez na pretnje iz Humske

Fudbalski savez Srbije nije ostao bez reakcije posle Partizanovog prvog radikalnog koraka u borbi protiv, kako ga nazivaju, "ciganskog saveza".

Crno-beli su u petak, u saopštenju koje je sastavljeno posle dvodnevnog sastančenja uprave, objavili da nadalje, pored niza mera koje su preduzeli, bojkotuju Fudbalski Savez Srbije iz kojeg su povukli sve svoje predstavnike.

Osim toga, Partizan je na svojim zvaničnim kanalima na društvenim mrežama "okačio" video klip kome jednostavno ne bi smelo da bude mesta na oficijelnim stranicama kluba - jer je preteći i poziva na revanšizam.

Upravo je o tom videu bilo reči u saopštenju FSS-a objavljenom u subotu.

I na kraju, povodom sramnog video snimka koji se pojavio na zvaničnom Tviter nalogu FK Partizan u kome je niz uvredljivih poruka na adresu FSS i sudija, moramo sa žaljenjem da konstatujemo da je pređena granica i učinjen opasan presedan koji može da izazove nesagledive posledice i ugrozi bezbednost ljudi iz Sudijske komisije. FSS poziva rukovodstvo Partizana koje je u prošlosti i samo bilo izloženo sličnim neprijatnostima da smire strasti i okrenu se fudbalu.

Pogledajte video koji je Partizan plasirao na svojim društvenim mrežama.

Inače, odmah psole saopštenja reagovala je sudijska organizacija, koja je i najviše bila na udaru, čak i navijači Crvene zvezde po društvenim mrežama.

Nedavno se oglasio i potpredsednik Saveza Marko Pantelić, a posle saopštenja "večitih" iz uvoda sezone, i pozvao ljude iz Zvezde i Partizana da prestanu sa "napadima na FSS i sudijsku organizaciju tražeci alibi za svoje neuspehe"

(Telegraf.rs)