Vladan Milojević je najbolji trener Superlige drugu godinu zaredom!

Crvena zvezda ima najboljeg stratega i još petoricu igrača u idealnoj postavi lige

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević proglašen je najboljim šefom struke Superlige Srbije u tekućoj sezoni.

On je to priznanje odbranio kao što je njegov tim odbranio titulu nacionalnog šampiona Srbije. Zvezda je pod Milojevićevom "palicom" igrala i Ligu šampiona, a Milojević je ekipu odveo i do finala Kupa Srbije gde će 23. maja igrati protiv Partizana.

- Ne znam kako bih vam odgovorio na ovo pitanje, ceo moj život je vezan za Zvezdu, ona mi je dala sve od kada sam kao 16-godišnjak došao iz Aranđelovca. Uvek će biti moja najdraža prva titula. Nisu mi uvek svi planovi bili vezani za Zvezdu, ali je bilo volje Zvezdana Terzića i ostalih ljudi iz kluba da me pozovu. Sve ostalo ste videli, drago mi je, zahvaljujem se i štabu i igračima i navijačima. Ligu šampiona smo svi sanjali i želja nam je da se Zvezda vrati tamo gde i treba da bude - rekao je Milojević na svečanoj ceremoniji u hotelu Falkenštajner.

On nije hteo da otkriva da li će i sledeće sezone biti u konkurenciji za isto priznanje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Videćemo, ne mogu eksluzivno da kažem, mogućnosti su 50-50, razgovaraću sa direktorom Terzićem - kazao je Milojević.

Da podsetimo, uz njega su u idealnom timu završila još petorica njegovih prvotimaca. Na golu je to bio Milan Borjan, na mestu beka Filip Stojković i u vezi Dušan Jovančić, Marko Marin i El Fardu Ben.

telegraf.rs