(VIDEO) Borjan došao do severa i besneo na Delije zbog pogođenog trenera, evo šta se desilo

Kapitenski potez čuvara mreže crveno-belih

U košmarnoj noći na Marakani za sve navijače Zvezde, kao svetla tačka istakao se Milan Borjan. Ovde ne mislimo na njegove odbrane tokom meča, već na poteze kada je on završen.

Naime, Borjan se prvi našao da pomogne povređenom kondicionom treneru Zvezde Federiku Panonćiju, nakon što je pogođen od strane Delija u glavu nekim tvrdim predmetom.

Potom je imao veliki potez, kada je otišao do igrača Midtjilanda, koji su se uplašili kada su videli "rafalnu paljbu" sa severa, zbog koje je Hitna pomoć dolazila ispred tunela da povređenog Panonćija voze u bolnicu.

VIDEO

Borjan je tada prvi stao ispred tunela i nije se sklonio odatle sve dok poslednji danski fudbaler i član stručnog štaba nije napustio Marakanu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

A takođe je nakon što su Delije pogodile Stankovićevog pomoćnika otišao dikretno podno severnu tribinu do "šipke" i besno je gestikulirao da prestanu da bacaju predmete, jer su pogodili svog pomoćnog trenera, koji je završio u bolnici.

Nema sumnje da je svojim potezima Borjan sprečio još neku povredu, a verovatno i Zvezdu neke drakonske kazne, jer možete samo da zamislite šta bi se desilo da je pogođen neko od delegacije danske ekipe i koliko tek tada UEFA ne bi bila milosrdna.

I ovako je izvesno da će Zvezda dobiti ozbiljnu kaznu od UEFA, jer je već bila pod uslovnom zbog rasizma i vređanja Zlatana Ibrahimovića prošlog proleća.

Telegraf.rs